2022 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – danish

Nyheder og udtalelser om aktuelle emner i forbindelse med energiomstillingen, klimabeskyttelse og den nødvendige udvikling mod global velstand.


Funktionel energiomstilling vs. tysk energiomstilling
Det er ganske enkelt: Solceller uden lagring giver fløjtende elektricitet, mens solceller med lagring af elektricitet er en meget pålidelig strømforsyning.


Udvikling i stedet for ødelæggelse
Jeg understregede planlægningssikkerhed allerede i 1992 i min første bog, "Ascent to the Solar Age". En velfungerende energiomstilling kræver planlægningssikkerhed for økonomien.


Rentabilitet og aktuarmatematik
Forsikringsomkostningerne viser, hvor sandsynligt et bestemt tab er, og hvilken indsats der kan gøres for at undgå dette tab.


Fornuft og brint
Investor ønsker at producere brint ved hjælp af solenergi i Syditalien, men har ingen idé om, hvordan brinten skal transporteres til Tyskland.


Som sand i ørkenen - som salt i havet
Dommedagskulten "Grænser for vækst" ønsker konstant at få os til at tro på en håbløs situation ved at benægte vedvarende energi og genanvendelse.


Planetarisk oprydning tilbage til 350 ppm CO2
Uden en troværdig plan for CO2-reduktion er de klimaændringsfornægtere, som enten er uvidende eller ønsker at misbruge klimaændringerne til deres egen politiske dagsorden.


Forbedring af levestandarden
Lad os nu sammenligne levestandarden for en konge for 1000 år siden med levestandarden for en noget fattigere familie i dag. Rejser, bolig, mad, underholdning, sundhed.


I stedet for 400.000 nye lejligheder om året skal der bygges bedre boliger
De historiske data, store huse på grund af mindre varmebehov/m², store huse har brug for mindre byggemateriale/m², er ukorrekte i dag.


Ønsker du total uvidenhed?
For Galileo Galilei drejede den totale uvidenhed sig kun om ting, der var meningsløse for den almindelige borger. Inkvisitionen nægtede at se gennem et teleskop.


Mine 91 minutter i Mastodon-helvede Mine 91 minutter i Mastodon-helvede
Resultatet af Mastodon-eksperimentet rejser et gammelt spørgsmål igen: Hvor længe ville store politiske personligheder som Willy Brandt og Helmut Schmitd have overlevet i det nuværende SPD?


Oprydning i PR-afdelingen
For tre år siden drømte jeg stadig om at invitere Greta Thurnberg som stjerne-gæst til åbningsceremonien. Men Gretas PR-værdi er siden faldet langt ned i det negative.


NGO ønsker ikke en højere levestandard
Hvis jeg forstår det rigtigt, skal folk holdes der som i en stor zoologisk have under åben himmel. Et eksempel på "at spare, begrænse og undvære".


Off-Grid Fair Augsburg
Den nye vision for et sted midt i ingenting: Med nogle få ugers mellemrum kommer en Tesla Semi-sættevogn med en tankvogn forbi med en tankvogn, bliver ladet op og henter den producerede methanol.


Kejserens nye klæder
Virkningerne af afbudskulturen var synlige på dette pressemøde: ingen kritiske spørgsmål, alt, hvad der bliver sagt, bliver bare pænt afskrives.
          2022 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – danish: Nyheder og udtalelser om aktuelle emner i forbindelse med energiomstillingen, klimabeskyttelse og den nødvendige udvikling mod global velstand. https://2022.pege.org/danish.htm